Erina Sittrop. “Maart 2018”

Na jaren zonder pillen.

Hallo, ik ben Erina. Al ruim twintig jaar lang slik ik pillen voor mijn allergieën. Ik heb last van hooikoorts, en heb een allergie voor huisstofmijt en huisdieren. In september 2017 bezocht ik de open dag van de Halo-zout therapie aan de Mijlweg. Hier heb ik een rondleiding gehad en uitleg over de zoutkamer. Bianca vertelde mij dat dit ook voor allergieën is. Wat leek het mij fijn om te kunnen leven zonder medicijnen! Doordat de eerste sessie gratis was besloot ik het eens te proberen en met resultaat! Na tien sessies ben ik abrupt gestopt met mijn pillen, iets wat ik ontzettend eng vond. Dankzij de goede begeleiding van Bianca durfde ik deze stap toch te nemen. Ik had nog enkele dagen last van jeuk in mijn ogen en neus, maar daar moest ik even doorheen.
Inmiddels kan ik volmondig zeggen dat ik na twintig jaar medicijnvrij ben, en dat mijn allergieën onder controle zijn. Iets wat mij ontzettend oplucht.
De frequentie van de sessies in de zoutkamer heb ik langzaam afgebouwd. Ik begon met een maand lang drie keer in de week, dit heb ik momenteel afgebouwd naar een onderhoudssessie van een keer per maand. Gedurende de hooikoortstijd zal ik gaan ervaren of deze frequentie voor mij genoeg is. Het is iedereen aan te raden, want baadt het niet dan schaadt het niet! Een uur lang op een relaxstoel, in een schemerige ruimte, met klotsende golven op de achtergrond. Wie wil dat nou niet?

Mariet Melse. “Maart 2018”

Neusspray verslaving.

Op 2 september 2017 ben ik op de openingsdag geweest van Bandromea. Daar heb ik voor het eerst kennis gemaakt met de Zoutkamer.
Een paar weken later heb ik een proefsessie gedaan.
Daar hoorde ik dat het ook goed zou zijn voor het oplossen van mijn neusspray verslaving dus heb ik in oktober mijn eerste abonnement afgesloten, voor 3 x per week.
In oktober lukte het nog niet helemaal om er van los te komen maar toen ik van Bianca etherische olie kreeg ter ondersteuning lukte het beter.
In november ben ik helemaal gestopt met de neusspray en tot op heden heb ik niet meer “gesnoven”.
De kuur heb ik afgebouwd van 3 naar 2 naar 1 x per week.
Momenteel zit ik op 1 x per 2 weken en ga dat uitbreiden naar 3 weken.
Kortom: ik ben er super blij mee!
Leuk bijkomend effect is dat ik ondanks de 3e griepgolf nog helemaal niet ziek geweest ook! Het is dus ook prima voor je weerstand.

Kirsten Arkenbout. “Maart 2018”

Eczeem, lage weerstand.

Via via hoorde ik over de zoutkamer.
Mijn leven lang loop ik al met huidklachten.
Daarnaast was ik regelmatig verkouden en ziek (lage weerstand doorlopend),en vaak moe.
Na verschillende onderzoeken bij de dokter, dermatoloog en in het ziekenhuis, dacht ik laat ik de Halo(zout)therapie maar eens proberen.
Ik ben gestart met 3x per week, in overleg met Bianca.
Normaal gesproken zat ik met kerst aan tafel met tranen in mijn ogen van de jeuk en een verstopte neus door verkoudheid.
Behalve afgelopen kerst. Ik was heel blij: na jaren weer eens een fijne kerst.
Eigenlijk tot op heden heb ik helemaal geen last gehad, zelfs de nare griep ontlopen.
Er komen af en toe echt wel plekjes tevoorschijn, maar die verdwijnen ook weer heel snel.
Daarnaast heb ik mijn verkoudheid onder controle en ga ik momenteel 2x per week voor een zoutsessie.
Na alle dingen die ik al geprobeerd heb tot nu toe met weinig tot geen resultaat, ben ik zeer optimistisch over de Halo(zout)therapie, en ik kan het iedereen aanraden.