Wat is Readen:

Readen is het lezen van een persoon. Te allen tijden moet je toestemming hebben / krijgen van die persoon. Dit geldt ook bij kinderen vanaf 8 jaar, anders pleeg je privacyschending !
Ik read ( lees ) mensen alleen wanneer ze er zelf om vragen en toestemming geven. Als ik ga readen concentreer ik me op jouw energie en maak een tijdelijke hartlink tussen ons, die als de reading is afgelopen direct weer verdwenen is.
Nieuwsgierig geworden? Hieronder volgen de mogelijkheden.

Persoonlijke reading 1 op 1.
Ben je vast gelopen in een situatie en op zoek naar een antwoord.
Dan kan ik je door middel van een kaartreading helpen om de antwoorden te vinden zodat je verder kan en inzicht in de situatie krijgt.
Nadat je een vraag hebt gesteld waar de reading over mag gaan doe ik een kaart legging. Hierbij wordt verteld wat ik door krijg, tevens krijg je vaak tips waardoor je verder kan. Zodat je niet hoeft te blijven hangen in vast geroeste gewoontes of dat je vast komt te zitten.

Afstand reading.
Na contact te hebben gehad per mail of telefoon vraag ik om per mail je naam en of foto toe te sturen. Tevens vraag ik om je toestemming voor de reading en om de vraag waar je de reading over wilt hebben. Daarna verzoek ik je om het geld voor de reading over te maken. Hierna ga ik dan de reading voorbereiden en op papier zetten. Naar eigen keus word de reading op mail gezet of we nemen de reading telefonisch door, hiervoor trek ik ongeveer 30 minuten uit.

Voor de tarieven van het readen verwijs ik naar de Tarieven link.